image

Wie

Loodgietersbedrijf G.J. de Graaff bestaat sinds 1927 en is van een ambachtelijk loodgietersbedrijf uitgegroeid naar een loodgieters- en aannemersbedrijf dat elk soort werk aan kan. Het bedrijf is in al die jaren sterk gebleven door met kleine onderaannemers een duurzame en sterke band op te bouwen.

image

Wat

Zoals u kunt zien aan de projecten die wij hebben uitgevoerd, zijn alle soorten werk mogelijk. Van particulieren werkzaamheden tot aan de grote renovatieprojecten van Verenigingen van Eigenaren (VvE). Voor elk werk, groot of klein, komen wij graag langs. Van totaalrenovatie van het gehele huis tot aan het kraanleertje van het fonteinkraantje. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

image

Waarom

Door de jarenlange vertrouwensband met onderaannemers, kunnen wij garanderen dat u de beste kwaliteit krijgt bij alle voorkomende werkzaamheden, terwijl u slechts met 1 persoon te maken heeft. U bespreekt en onderhandelt alles met deze persoon. Hij blijft uw contactpersoon, u komt daardoor nooit voor verrassingen te staan. Dat is de kracht van Loodgietersbedrijf G.J. de Graaff.